Revilab Peptide ML – да си подарим година на здравето!

На нас ни провървя да се родим в интересно време. Време на глобалните възможности. Особенно в медицината, където за последните деситилетия са направени повече открития, от колкото през всички столетия до сега. В наши дни се създава ново направление в медицината, което като локомотив тласка оргомния интерес на човечеството към – предсказуема, превантивна anti-age медицина.

На нас ни провървя да се родим в интересно време. Време на глобалните възможности. Особенно в медицината, където за последните деситилетия са направени повече открития, от колкото през всички столетия до сега. В наши дни се създава ново направление в медицината, което като локомотив тласка оргомния интерес на човечеството към – предсказуема, превантивна anti-age медицина.


Възрастовата граница на продължителност на живота в развитите страни, в това число и Русия, продължава да се увеличава. Възможността за достигане на “застаряваща възраст” напредва с ускорени темпове и икономически развитите страни, вече предвиждат т.нар. “Сребърно цунами”, когато болшинството от човечеството ще бъде на зряла и напреднала възраст. Но в края на краищата в края на 19-ти век хората са живели само 30-40 години! До болшинството от болестите, характерни за зрялата възраст (артрит, остеопороза, диабет, инфаркт, онкологии) хората просто не са доживявали. До края на ХХ век профилактиката на свързаните с възрастта заболявания е носила “Общ характер”. от детството се помнят съветските лозунги: «здоровье в порядке — спасибо зарядке» или «болен — лечись, а здоров — берегись».
В 1980г. фернаския учен, лауреат на Нобелова награда Жан Доссе/Jean Dausset въвежда понятието/концепцията за проактивна или превантивна медицина. «Предупреждать — хорошо. Знать, что предупреждать, – еще лучше», — е написал той. Превантивната медицина – това, от една страна е съвкупност от диагностични манипулации, в посока на установяване на потенциалните рискове за здравето, такива, като – наследствени, “професионални”, а също и патологии, свързани е неблагоприянти екологични условия или неправилен начин на живот. От друга страна, превантивната медицина се занимава с това, което може да сведе до минимум тези рискове и да съхрани здравето и младостта на човека, колкото си може по-дълго. Профилактичната медицина на бъдещето е ориентирана към здравия човек с цел най-ранно въздействие на неговия организъм за своевременна корекция на всевъзможни отклонения. С помоща на такава профилактична медицина, предполагаща индивидуален подход към човека, значително увеличава жизненият период в който човек е физически здрав.
Съгласно съвременните данни, основани на достиженията в молекулярната генетика, водещите неблагоприятни фактори, предизвикващи изтощение, нарушение на регулирането и снижаването на общата адаптация на организма и , като следствие – развитието на десетки заболявания, се явяват негативните въздействия на външните фактори, а не генетиката, както се считаше по-рано(на наследственноста принадлежат едва 25%). И не толкова, само така наречените не-модифицируеми фактори (т.е. тези, на които не можем да влияем), но преди всичко – модифицируемите, т.е. нашия начин на живот и начин на мислене, навици, храна и други компоненти на здравословния начин на живот.


Мащабните медицински изследвания през последните години, показват, че здравословния начин на живот в първата половина от живота е способен да увеличи продължителността му до повече от 80 години! За постигането на това е необходимо човек да се откаже от доброволната интоксикация/патологично състояние на отравяне на организма – алкохолно, наркотично, лекарствено …/, да прави регулярно и адекватно физическо натоварване, да направи възможното за предотвратяването на психологическия стрес, да се стреми към правилно хранене и компенсиране липсата на хранителни вещества в храната – нутрицевтици и парафармацевтици.
В днешния ден има открити повече от 200 вещества с доказани способности да удължат живота, т.нар. геропротектори (дословно “защитаващи от стареене”). по мнение на специалистите, за най-правилно се счита приема им да започне в достатъчно младата възраст от 35-40 години , до, т.нар.”биологическа есен”, тъй като ефективността на геопротекторите намалява с увеличаване на възрастта.
Днес съществуват геропротектори действащи в различни направления. Към тях принадлежат препарати на основата на антиоксиданти и адаптогени – възпрепятстващи увреждането на клетъчната структура, средства, съдържащи витамини, аминокиселини, явяващи се субстанции изграждащи клетката. Тяхното въздействие върху организма е фокусирало вниманието на медицината достатъчно отдавна.и относително новата група геропротектори, забавящи стареенето, се явяват новите биорегулаторни пептидни препарати.
На световния пазар, днес са представени повече от 60 пептидни препарата и почти 20% от тях са разработени и патентовани в Русия.
Най-важното предимство на пептидите е, че те са с насочена биологична активност или органотропия (т.е. способността да селективно да действа върху даден орган или тъкан).

Компания Peptides предлага на вашето внимание Топ-Иновационната разработка: серията мултифункционални препарати Revilab Peptide МL. Тази линия age-протектори последно поколение създадена при свързването на пептидни и непептидни парафармацевтици, на базата на физиологично активни късо синтезирани пептиди (вещества с ниско молекулно тегло, състоящи се от 2-10 аминокиселини).

Целият комплекс от съвременни активни къси пептиди, оказва по-бърз възстановителен ефект поради насоченото действие върху различните системи на тялото, което значително усилва техния биорегулаторен, възстановителен ефект. Те предотвратяват патологически функционални промени в организма, обхващат централните и периферни регулаторни свойства, ускоряват репаративните процеси, предотвратяват преждевременните свързани с възрастта промени, водещи до развитието на десетки заболявания, включително онкологии.

Механизмът на действие на ниско-молекулярните пептиди е такова: те се съединяват с клетъчните рецептори, който възприемат това, като сигнал и отговарят с определени изменения. Понякога, вместо рецептор, е поставена друга цел, например протеин, който преминава в активна форма и стартира каскада от реакции. Каквото и да е целта – рецептор или друга, взаимодействието и с пептида се осъществява на принципа «ключ-замок» /”ключ-ключалка”, т.е. строго специфично.

Безспорното предимство на комплексните средства, базирани на физиологично високоактивните къси пептиди спрямо други видове препарати/лекарства, е в това, че те са абсолютно безопасни, нетоксични и не предизвикват алергични реакции, бързо преминават през организма, не се натрупват и нямат странични ефекти и синдрома на отмяна.

Действието на биорегулаторите от новото поколение Revilab Peptide ML е насочено към забавяне на процесите на стареене, поддържането в нормални нива на метаболитните процеси, предотвратяване и лечение на различни състояния; рехабилитация след сериозни заболявания, травми и операции.

Ефективното действие на Revilab Peptide ML се дължи на високотехнологична формула. Всеки от 9-те препарата, ориентиран към корегиране работата на определени системи в организма съдържа целият ред ултракратки пептиди, както и доказано ефективни антиоксиданти и строителни материали за клетките.

И така пред вас са девет мултифункционални препарата – девет ключа към здравия и активен живот!

Revilab Peptide ML 01 anti-age и онкопротектор
Revilab Peptide ML 02 за кръвоносна система, химиопротектор
Revilab Peptide ML 03 за нервна система и ретината
Revilab Peptide ML 04 за сърдечно-съдова система
Revilab Peptide ML 05 за дихателна система
Revilab Peptide ML 06 за стомашно-чревния тракт
Revilab Peptide ML 07 за мъжкото тяло
Revilab Peptide ML 08 за женското тяло
Revilab Peptide ML 09 за опорно-двигателния апарат

С появата на Revilab Peptide ML вече не се нуждаете от много лекарства и парафармацевтици – всичко се съдържа в една капсула!

Revilab Peptide ML – да си подарим година на здравето:

Схема на приемане:
1ви – 2ри месец: Revilab Peptide МL 01 по 1 капсула през ден, сутрин – минимум 30 минути преди хранене;
3ти месец: Revilab Peptide МL 02 по 1 капсула всеки ден, сутрин – минимум 30 минути преди хранене;
4ти месец: Revilab Peptide МL 03 по 1 капсула всеки ден, сутрин – минимум 30 минути преди хранене;
5ти – 6ти месец: Revilab Peptide МL 04 по 1 капсула през ден, сутрин – минимум 30 минути преди хранене;
7ми месец: Revilab Peptide МL 05 по 1 капсула всеки ден, сутрин – минимум 30 минути преди хранене;
8ми месец: Revilab Peptide МL 06 по 1 капсула всеки ден, сутрин – минимум 30 минути преди хранене;
9ти – 10ти месец: Revilab Peptide МL 07 за мъже/ МL 08 за жени – по 1 капсула всеки ден, сутрин – минимум 30 минути преди хранене;
11ти месец: Revilab Peptide МL 09 по 1 капсула всеки ден, сутрин – минимум 30 минути преди хранене


Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Certified Theta Healer
Neurographics Instructor
Access Bars practitioner
Направи запитване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *