Как да увеличим продължителността на нашия живот?

За да увеличим продължителността на нашия живот:
ВАЖНО! Ендолутен се приема стриктно до 12:00 ч., както и всички останали видове пептидни геропротектори!
Ендолутен в курс на приемане за 4 месеца – сутрин на гладно по 1 капсула/ веднъж на всеки ТРИ ДНИ- дава отлични резултати !!!

Шишарковидната жлеза или епифизата или “третото око”, както го наричат учените, произвежда едно от най-важните вещества в нашето тяло – мелатонин. Това е хормона на младостта и дълголетието. С възрастта нивото на мелатонин спада постоянно, което ни доближава към края на живота.
Невероятната особеност на Ендолутен се явява в максималната естественост на неговото въздеиствие върху епифизата.
Той възстановява собственното пройзводството на мелатонин в тялото, именно в точното количество и тази честотата, която е генетично закодирана – нито един друг препарат не е способен на това! Това му свойство осигурява висока ефективност на препарата, при пълна липса на странични ефекти и способността му да се комбинира с други лекарства.

Галина Анатолиевна Рижак – Научен консултант на НПЦРИЗ, заместник-директор по научни изследвания и нови технологии в Санкт Петербургския инситут по био-регулиране и геронтология в северозападното отделение на РАМН, Професор, доктор на медицинските науки.

Г.А. Рижак споделя за експеримента с пептид ЕПИФИЗА:


” Това е много интересен експеримент, който проведохме с пептид от епифизната жлеза. На това клетъчно ниво ние искахме да стигнем до истинския механизъм на работа, как е възможно да се застави клетката да продължи да се дели, за да се удължи живота на клетките. Защото в биологията има доста известни процеси, досега показани от други учени, където е известна, така наречената граница Хайфлик, учен, който получи Нобеловата награда за това откритие,
Леонард Хайфлик показа, че клетката в тялото може да се дели не повече от 50 пъти и след това тя умира и трябва да се замести от друга клетка.
И ние помислихме, а няма ли там някаква резерва, която ние да използваме за удължим живота на клетката. И проведохме експеримент, в който в клетъчна култура култивирахме клетки и наистина показхме, че на 47-мото деление клетката умря. В друга култура, със същата такава клетка ние добавихме пептид на епифизата и се оказа, че когато деленето започне в среда на епифизен пептид , броя на деленето на клетката се увеличава с 40% и достига до 67 пъти. За този процес отговарят специални структури , които се намират в хроматина на клетъчното ядро – теломери. Те обичайно имат определена дължина и при стареенето на клетките стават все по – къси и по-къси. И ето , с помоща на епифизния пептид ни се отдаде да увеличим дължината на тези теломери с 42,9%.
Проведените изследвания на различни нива – физическо, клетъчно и молекулярно – показват, че ние имаме 30- 35 % резерв.”

Как да накараме епифизата да пройзвежда мелатонин в нужното количество и така сами да продължим малдостта, здравето и дълголетието?
Компания Peptides – има решение!
ЕНДОЛУТЕН – пептид на дълголетието!
ЗЛАТНИЯ СТАНДАРТ ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕ!

Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Направи запитване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *