XIV Международен форум “По-Старото поколение” 10-13 април, 2019, Русия, Санкт Петербург

От 10 до 13 април 2019 г. в изложбения комплекс „Ленекспо” се проведе XII международен форум «Старшее поколение». Това е най-важната бизнес платформа за взаимодействие на специалисти, отговорни за най-разнообразни въпроси свързани с възможностите за поддържане на здравето и активното дълголетие на възрастните хора.

Основен акцент в деловата програма беше представянето от директора на Института по биорегулация и геронтология в Санкт Петербург, главния научен съветник на Peptides, професор В. Х. Хавинсън. В доклада „Възможности за увеличаване ресурса на активната жизнена дейност на човека” той разказа на публиката за спецификата на пептидната биорегулация на стареенето.

Владимир Хацкелевич подчерта важността на комплексният подход към начина за удължаване на живота и постигането на активна дълголетие. Той отбеляза колко важно за човешкото здраве е спазването на биоритмите, изключването на лошите навици, правилното хранене, редовната физическа активност, навременния медицински преглед и, разбира се, приемането на пептидни регулатори. В крайна сметка, пептидите могат значително да подобрят качеството на човешкия живот, да удължат трудоспособната възраст, да намалят риска от онко-патологии и свързаните с възрастта заболявания.

Компания Peptides всяка година участва във форума „По-старото поколение“ и нейните продукти неизменно се ползват с голям успех в значително широк кръг потребители. Тази година Компанията представи обновения бранд. Новата търговска марка стана изключително разпознаваем, което ни дава възможност да заемем нови позиции на руския и европейския пазар.Особенно ни е приятно, че пептидните биорегулатори и козметични средства на Peptides се придобиват не само от редовни клиенти, но и от посетители, които буквално на изложението научиха за продуктите. Сред тях са ръководителите на медицински центрове и клиники, ръководители на ръководители на Медицински центрове и клиники, геронтолози, практикуващи лекари в лечебни заведения и амбулаторни – поликлинични учреждения, представители на специализирани катедри на образователните институции в бранша, както и поклонници на здравословния начин на живот.

Ръководството на компания Peptides взе активно участие във форума: президентът на компанията, лекар-онколог к.м.н д-р Р. Н. Пинаев и вице-президента по развитие В. А. Александров. Те отбелязаха, че участието в подобни мероприятия е ефективен маркетингов инструмент, който позволява на компанията да проучи текущата ситуация на пазара и да се движи “в крак” с иновациите.

На някои посетители на първия ден на изложението бяха особено щастливи, защото успяха да пообщуват лично с Роман Николаевич Пинаев. Президентът на компанията ги консултира относно употребата на пептидни препарати.

с голямо търсене се ползваха биорегулаторите – цитомакси и цитогени, както и новите лекарства: „Алвенорм-форте“, “Ринолакс” и топ-продукти „Пиналекс“, „Панаксод“. Изключително популярна бяха “Anti-age complex NB” и козметичните средства: серумите Revilab evolution No.7 и Revilab evolution No.5, кремове от серията Reviline и Reviline Pro. Истинският хит в продажбите бе новият продукт – Revilab M-REVITALIZER – мъжки крем за лице. Оказва се, че той е популярен не само сред мъжете, но и сред жените. Възторжени отзиви получиха също декоративната козметика, продуктите от серията REVIDONT – грижа за устната кухина, Лепенките-маска за решаване на проблема с оток и тъмни кръгове под очите REVILINE.

Много посетители на изложението разговаряха с благодарност за продуктите на компанията, споделяха обратна връзка за това как пептидните препарати са променили живота им. Активният интерес на населението към запазване на здравето и младостта, желанието да се получи колкото се може повече полезна информация, положителното отношение – всичко това ни вдъхновява за по-нататъшна плодотворна работа за благото на човешкото здраве.


Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Направи запитване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *