ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ ЗА АКТИВНО ДЪЛГОЛЕТИЕ

Как да увеличим шансовете си за дълъг, активен и пълноценен живот с помощта на Натуралният Пептиден Биорегулатор –Ендолутен?!

Шишарковидната жлеза или епифизата или “третото око”, както го наричат учените, произвежда едно от най-важните вещества в нашето тяло – хормона мелатонин, наречен още хормона на младостта и дълголетието. С възрастта нивото на мелатонин постепенно намалява, което от своя страна ни доближава към края на живота.

Невероятната особеност на Ендолутен се явява в максималната естественост на неговото въздействие върху епифизата.

Той възстановява собственото производство на мелатонин в тялото, именно в точното количество и тази честотата, която е генетично закодирана в него – нито един друг препарат не е способен на това! Точно това свойство осигурява изключително високата му ефективност и способността му да се комбинира с други лекарства, при пълна липса на нежелани странични ефекти.

Галина Анатолиевна Рижак – Научен консултант на НПЦРиЗ, заместник-директор по научни изследвания и нови технологии в Санкт Петербургския институт по биорегулиране и геронтология в северозападното отделение на РАМН, Професор, доктор на медицинските науки.

Г.А. Рижак споделя за експеримента с пептиди на епифизната жлеза:

“Това е много интересен експеримент, който проведохме с пептид от епифизната жлеза. На това клетъчно ниво ние искахме да стигнем до истинския механизъм на работа, как е възможно да се застави клетката да продължи да се дели, за да се удължи живота на клетките. Защото в биологията има доста известни процеси, досега показани от други учени в който е известна, така наречената граница Хайфлик, учен, който получи Нобелова награда за това си откритие.
Леонард Хайфлик показа, че клетката в тялото може да се дели не повече от 50 пъти и след това тя умира и трябва да се замести от друга клетка.
И ние помислихме, а няма ли там някаква резерва, която ние да използваме за удължим живота на клетката. И проведохме експеримент, в който, в клетъчна култура култивирахме клетки и наистина показахме, че след 47-мото деление клетката умря. В друга култура, със същата такава клетка ние добавихме пептид на епифиза и се оказа, че когато деленето започне в среда на епифизен пептид , броя на деленето на клетката се увеличава с 40% и достига до 67 пъти. За този процес отговарят специални структури , които се намират в хроматина на клетъчното ядро – теломери. Те обичайно имат определена дължина и при стареенето на клетките стават все по-къси и по-къси. И ето, с помощта на епифизния пептид ни се отдаде възможността да увеличим дължината на тези теломери с 42,9%.
Проведените изследвания на различни нива – физическо, клетъчно и молекулярно – показват, че ние имаме 30- 35 % резерв.”

Как да накараме епифизата да произвежда мелатонин в нужното количество и така сами да удължим периода на младостта, здравето и дълголетието?

Компания Peptides Ви дава решение!
Отговора е периодичен прием на Ендолутен – ПЕПТИДА на ДЪЛГОЛЕТИЕТО!

ВАЖНО! Ендолутен се приема сутрин на празен стомах, минимум 30 минути преди храна/кафе – задължително преди 12:00ч., КАКТО и всички останали видове пептидни продукти!

Ендолутен в курс на приемане за 6 месеца – сутрин на гладно по 1 капсула/ веднъж на 72 часа(на всеки три дни) – дава отлични резултати !!!

Видео с Г. А. Рижак

Всеки от нас е потенциален екстрасенс!
https://www.youtube.com/watch?v=ngmftIbnV9s


Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Направи запитване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *