Всичко е в неговата власт: «Актимен и ПК № 9»

Мъжът Творец – даващия, влияещия и ръководещия създател. Той иска да бъде уверен в себе си, за да се чувства свободен. Разбира ценността на времето и се съсредоточава върху важното.
За тези, които пазят времето си и се грижат за себе си, компания Peptides е създала базов комплекс за подобряване работата на мъжката полова система: «Актимен и ПК 09». Дадената продуктова комбинация намалява риска от възпалителни процеси на органите в областта на малкия таз и свързаните с тях нарушения на ерекцията.

В състава на «Актимен» влизат аминокиселини и голямо количество разнообразни растителни екстракти. Препарата възстановява кръвообращението на органите в малкия таз, осигурява приток на кръв към половите органи по време на възбуда, повишава либидото и половата активност, подобрява сперматогенезата . Нормализира работата на простатната жлеза и възпрепятства развитието на аденоми в нея.
« ПК 09» съдържа физиологично активни регулаторни пептиди, които извършват финна настройка на репродуктивната система, като извеждат нейната работа до оптималното и физиологично ниво.
Пептида на кръвоносни съдове възстановява силата и еластичността на съдовата стена, нейната способност да се съкращава, подготвяйки съдовете за възстановяване на кръвотока.
– Пептида на черен дроб регулира функциите на хепатоцитите поддържайки първото ниво на синтез на стероидните хормони.
– Пептида на главен мозък възстановява чувствителността на рецепторните образования в тъканите на половите органи и облекчава преминаването на нервните импулси по гръбначномозъчната рефлексна дъга, връщайки контрола над възбудата и подобрявайки качеството на ерекцията.
«Актимен и ПК 09» – ключ към разпалване на мъжката полова система.
Наслаждавайте се на всеки миг!

Препоръчителен прием в продължение на 4-6 месеца. За по-бързо действие през първият месец заменете продукта « ПК 09» с «Revilab SL09»

Начин на приложение:
«Актимен» За възрастни по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене.
« ПК 09» Нанесете 6-8 капки от препарата върху вътрешната страна на китката по дължината на вените. Втрийте, използвайки същата област на другата китка, до пълното им абсорбиране (разтъркайте двете китки една в друга). След 7-15 минути пептидите се свързват с дендритните клетки, които ги транспортират до лимфните възли, където пептидите се “прекачват” в кръвоносната система и чрез кръвта се насочват към нужните органи и тъкани.
«Revilab SL09» Използвайте сутрин и вечер. Разпределените 5-10 капки се накапват под езика, върху лигавицата на устната кухина. Налице е естествено утаяване. Разклатете преди употреба.


Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Направи запитване

Превод от руски: Цветослава Иванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *