«Леваин» + «Индозин» + ПК 18 —ефективна профилактика на вирусни заболявания

Днес отново ще поговорим за това, за което говори целият свят в момента, а именно – за коронавирусите.

Коронавирусите са семейство от РНК вируси, които причиняват респираторни инфекции при хора и животни. Коронавирусите представляват около 10% от всички остри респираторни вирусни инфекции. Повечето жители на големите градове редовно се срещат с този вирус, често дори без да знаят за него, тъй като при силен имунитет срещата протича безсимптомно. Като спомен за тази среща в човешкото тяло остават антитела и те могат да се открият на  приблизително 80% от населението.

За първи път коронавирусът е открит от учените през втората половина на 20 век и тогава той не се е смятал за една от най-опасните инфекции. Най-често коронавирусната инфекция протича в лека или умерена форма и засяга горните дихателни пътища, по-рядко улавя бронхите, белите дробове и при тази ситуация протича по-тежко. В изключителни случаи, ако тялото е отслабено от тежки съпътстващи патологии или интоксикация, коронавирусната инфекция може да доведе до смърт.

През 2003 г. в Китай и през 2012 г. в Близкия изток бяха открити два нови по-агресивни вида коронавирус, но дори и те не могат да се сравняват със скорошните епидемии (припомнете си поне епидемията от свински грип през 2009 г.), нито по количество заболяли, нито по смъртните случаи.

Нека да разгледаме статистиката:

  • 2003 г. – SARS-коронавирус: 7761 случая; 623 умрели; 9% смъртност;
  • 2009 г. – свински грип тип А: седмично от август до октомври са регистрирани от 25 до 30 хиляди лабораторно потвърдени случаи на заболяването; 18 499 умрели;
  • 2012 г. – коронавирус MERS: 183 случая; 33 умрели; 18% смъртност.

Предлагам да се анализира статистиката за грипния вирус. Световната здравна организация изчислява, че годишните грипни епидемии водят до 3–5 милиона случая на тежко заболяване и 290 000–650 000 смъртни случая. Например в Китай средно около 88 хиляди души умират от грип всяка година. Коефициентът на смъртност в този случай е от 1,6 до 2,6% (повечето от починалите от грип са били на възраст над 60 години).

Обаче грипните епидемии, които бушуват всяка година по планетата, не спират смели пътници или туристи, жадуващи за забавление. Училищата не се затварят, концертите не се отменят, хората продължават да си живеят по същия начин. Разбира се, че и в този случай има много заболяли, някои от тях трудно понасят вируса. А възрастните хора, в рисковата група, с голям брой хронични заболявания умират.

НО ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

Работата е там, че вирусите са това, което ни заобикаля от раждането до смъртта. Неоспорим факт! И начинът, по който взаимодействаме с тях, зависи в по-голяма степен не от самите вируси, а от състоянието на нашия имунитет.

Но по някаква причина никой не се замисля за това, когато яде бургери в големи количества, налива се със литри алкохол или пуши цигари. А пък с тютюневия дим проникват в тялото ни токсичните смоли и формалдехиди, които се заселват в белите дробове – бензолът е канцероген, арсенът е отрова, полонийът е радиоактивен елемент и много повече! Една цигара намалява съдържанието на кислород в кръвта с 5% и скъсява живота с 11 минути. Но никой не се замисля за това, обаче всички полудяват пред телевизорите, активно обсъждайки „епидемията“ и носят маски.

Какво всъщност можем да направим в този конкретен случай?

По време на епидемия трябва сериозно да помислите за здравето си, или по-скоро за поддържането му. Първо, необходимо е да изключим всички лоши навици, които отслабват имунитета ни. Пушенето, алкохолът и бързото хранене са трите основни опасности за тялото ви по време на всяка вирусна инфекция!

Второ, разбира се, трябва да се погрижите за укрепване на имунитета си, отслабен от нездравословен начин на живот и неблагоприятната екологична ситуация на мегаполисите.

Какво можем да Ви предложим от каталога на компания Peptides? Ние сме наясно какво се случва и стоим нащрек за вашето здраве.

В нашия арсенал има отлично лекарство от онкосериите – Леваин. Това е уникална комбинация от девет растителни адаптогена, събрани в една таблетка. Още в началото на 50-те години на миналия век, изключителен  лекар, токсиколог и учен Н.В. Лазарев се е занимавал с разработването на вещества, които повишават способността на организма да издържа на неблагоприятните фактори на околната среда.

Сред първите адаптогени той изучава такива лечебни билки като розов златовръх, левзея, елеутерокок и др. Всеки от тях има собствен спектър и механизъм на действие. Ако по принципа на комплементарност се съберат няколко адаптогена, ефективността им ще се увеличи десетократно, дори при ниски концентрации. Използваме този ефект в препарата Леваин. В резултат на това получаваме мощен и безопасен имуноактиватор – верен защитник по време на епидемията.

Не забравяйте, че екологичната ситуация в големите градове провокира образуването на излишък от свободни радикали в организма и развитието на оксидативен стрес, а това от своя страна отслабва имунитета ни. Поради тази причина антиоксидантите са друг много важен компонент на антивирусната защита. Компания Peptides с удоволствие Ви предлагат Индозин, един от най-мощните антиоксидантни продукти в нашия арсенал. Ензимите каталаза и супероксид дисмутаза, както и коензим Q10 и индол-3-карбинол, ефективно ще спрат инвазията на свободни радикали в нашето тяло.

И, разбира се, да не забравяме за пептидната поддръжката. Тимусните пептиди са важен аспект при превенция на инфекцията. ПК-18 включва естествен тимусен пептид, който активира компонента на клетъчния имунитет, отговорен за антивирусна и антиракова защита. Естествените пептиди на кръвоносните съдове, съединителната и нервната тъкан ще помогнат за възстановяване на микроциркулацията и засилване на процесите на очистване на организма.

Пролетната схема на прием може да бъде следната:

Сутрин – 1 таблетка Леваин преди хранене.

Вечер – 1 капсула Индозин преди хранене.

Сутрин и вечер нанесете 6-8 капки от препарата върху вътрешната страна на китката по дължината на вените. Втрийте, използвайки същата област на другата китка, до пълното им абсорбиране (разтъркайте двете китки една в друга). След 7-15 минути пептидите се свързват с дендритните клетки, които ги транспортират до лимфните възли, където пептидите се “прекачват” в кръвоносната система и чрез кръвта се насочват към нужните органи и тъкани.та и се разтриват.

Ако е имало контакт с болен или са се появили симптоми като: слабост, температура, мускулна болка, главоболие, можете да удвоите дозировката.

И, разбира се, не забравяйте за най-новото поколение лекарства Revilab. Revilab ML02 и Revilab SL03 са специално проектирани да поддържат тялото точно при такива трудни житейски обстоятелства.

За да не изпадате в паника, пийте Алвенорм Форте и приемайте Феличита, 1 таблетка на ден до 4 седмици. Спокойствието и доброто настроение ще Ви бъдат осигурени. Защото това е основата за нашето здраве!


Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Направи запитване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *