Ежедневна грижа за безупречна кожа

Представяме на вашето внимание кратка дневна програма – грижа за кожата на лицето. Оптималният баланс на ефективност за най-забележимия резултат у дома. Обновяване на кожата от първия ден на прилагане. Изглаждане на текстурата на кожата. Намаляване на бръчките. Гладка, еластична, сияйна кожа след 2 месеца употреба. Колкото по-дълго използвате тази терапия, толкова по-перфектно ще изглежда кожата ви, благодарение на уникалните си пептидни комплекси, високоефективни формули, ценни масла и екстракти.

Средство номер 1. Богата пептидна почистваща пяна с наситена текстура осигурява комфорт още от първата стъпка от грижата за кожата ви, нежно премахва замръсяванията и хидратира. Необходима е само една капка. Кожата става мека като коприна. Просто божествено.

Средство номер 2. Eye-Line filler – крем за кожата около очитесредство, което действа да запълва и визуално да намалява  бръчките по лицето и възрастта на клепачите. Прицелна грижа, вдъхновена от професионални лечения. Изисканата формула за  Eye-Linefiller съдържа редица активни съставки. Matrixyl ™ synt’6 ™ значително повишава синтеза на 6-те основни компонента на матричното и епидермалното съединение на кожата, възстановява обема и плътността на кожата, като изтласква и изглажда бръчките отвътре. Leuphasyl® отслабва свиването на лицевите мускули, предотвратявайки образуването на линейни гънки и лицеви бръчки в областта на възстановяване. Neodermyl® само за 15 дни след употреба повишава активността на зрелите фибробласти, производството на колаген и еластин. Lanablue ™ ускорява естествения процес на обновяване на клетките за по-сияен вид и усещане за нежност. Lanacityn ™ PF засилва бариерната функция на кожата и предпазва клетките и ДНК от вредните ефекти на смог и грим.

Тествайте ефективността на продукт номер 3 – Revilab evolution крем за лице №3 Peptide revitalizer, който възстановява равномерния тон и гладкост на кожата ви. Unirepair Т-43 значително ускорява възстановяването на UV-индуцираното увреждане на ДНК. Thermostressine® възстановява устойчивостта на кожата към протеотоксичен стрес, като увеличава производството на HSP-70 в кожата. Dermaxyl®  привлича и активира функциите на фибробластите на мястото на възстановяване на матрикса. Витамин А (ретинол палмитат) ускорява възстановителните процеси за гладък, чист и красив тонус на кожата, намалява пигментацията и следите от акне.

В допълнение, Eye-Line filler и пептидният ревитализатор са обогатени в пептидния комплекс АА-1 и HPE-4.

АА-1 увеличава продължителността на живота и активността на кожните клетки, повишава способността му да възстановява и почиства от токсични вещества и метаболитни продукти по време на ежедневния цикъл.

HPE-4 има лифтинг ефект и значително намалява тежестта на порите, изглажда микрорелефа на кожата, подготвяйки я за последващ грим.

Кожата e гладка и отпочинала, без маскиращи и отразяващи частици. Само резултат!


Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Направи запитване

Превод от руски: Алрександра Пирогова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *