Reviline PRO крем – четири решения за кожни проблеми

Всяка жена иска да има достоен подхранващ елемент в козметичната си чанта. Изборът на крем за лице може да изглежда трудна задача, а внимателният подход ще ви помогне да намерите идеалния.

Преди да купите крем, отговорете на следните въпроси за себе си:

  •     Как работят вашите мастни жлези? Обърнете внимание на тези точки: ако липидната мантия равномерно покрива кожата ви и усещането за сухота и стягане не е свързано с вас, изберете по-леки текстури на кремове с минимално количество масла. Ако кожата ви е суха и се бели, отдайте предпочитание на кремове с високо съдържание на масла – те са необходими, за да се компенсира липсата на липидна мантия по кожата.
  •     По кое време на годината планирате да използвате крема? В допълнение към естествената смяна на сезоните, ние живеем в страна с голямо разнообразие от климатични зони, всяка от които по принцип се характеризира с резки промени в температурата и влажността, така че трябва да изберете средства с максимална ефективност, но в същото време удобни и приятни за използване. Студеният сезон е най-екстремният период за лицето. За разлика от други части на тялото, кожата на лицето винаги остава открита и поема удара от студ и вятър. Наблегнете на подхранването. През този период са от значение по-наситените кремове с плътна текстура, обогатени с растителни масла и витамини Е и С.
  •     Какъв резултат очаквате от покупката си? За да отговорите на този въпрос, трябва да определите нуждите на кожата си. За да направите това, обърнете внимание на външния й вид. Какво се промени? Какво ви тревожи? Какви са вашите желания? Нито един козметичен продукт не може да реши всички проблеми. Но може би вече знаете с какво бихте искали да работите първо.

Серията Reviline PRO ви позволява интензивно да се насочите към основния проблем на кожата си поради високата концентрация на свръхбързи къси пептиди, естествени масла, високоефективни екстракти и витамини. Той няма аналози и остава една от най-търсените серии в козметичната линия Peptides. Съставът и консистенцията на кремовете ви позволяват да ги използвате през студения сезон както сутрин, така и вечер, в зависимост от вашите предпочитания, нуждите на вашата кожа през деня. Идеален за суха кожа.

Мишена No 1: Невзрачна кожа, склонна към възпаления и акне.
Решение: Reviline Pro регенериращ крем активира местния имунитет на кожата, бори се с възпалението, ускорява обновяването на клетките, намалявайки пигментацията и следите от акне.

Мишена No 2. Видим козметичен дефект, причинен от разширяването и крехкостта на малки съдове (съдови мрежи и звездички по ябълките на бузите и крилата на носа).
Решение: Интензивният крем Reviline Pro укрепва съдовата стена и възстановява съдовия тонус, намалява пастозността, предпазва от вредните ефекти на UV лъчението.

Мишена номер 3. Изтънена, отпусната кожа.
Решение: Reviline Pro укрепващ крем повишава функционалната активност на кожните фибробласти, стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина, увеличавайки плътността и еластичността на кожата.

Мишена No 4. Сухота, лющене, кожа, която е загубила естествения си блясък.
Решение: Reviline Pro регенериращ крем стимулира експресията на гени, отговорни за биологичните ритми на кожата, увеличава продължителността на живота на кожните клетки, предотвратява преждевременната им смърт и разделяне с атипия.

При нужда от консултация свържете се с нас:

Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Certified Theta Healer
Neurographics Instructor
Access Bars practitioner
Направи запитване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *