Нова дума в пептидната биорегулация – лингвали

С особенна радост Ви представяме новите – 28 лингвални биорегулатори вече и в България! Това разширяване на асортимента несъмнено е сензационно събитие!

Лингвалите са разработени от Санкт Петербургския институт по биорегулация и геронтология. Това е нова линия от пептидни биорегулатори от класовете Цитомакс и Цитоген в сублингвална (подезична) форма на приложение. Този метод на приложение има очевидни предимства, които се състоят главно във високата бионаличност на лекарството и бързото настъпване на очаквания ефект.

Договорът беше подписан от проф. Владимир Хацкелевич Хавинсон – директор на Института, и Валери Александрович Александроввицепрезидент по развитието на Peptides. Освен това на церемонията по подписването присъстваха д-р Роман Николаевич Пинаев – президент на компанията и д-р Дейвид Амиранович Горгиладзе – вицепрезидент на отдел наука.

Издаването на лингвалите беше обявено в края на 2019 г., когато подписахме договор със Санкт Петербургския институт по биорегулация и геронтология за изключителните права на Peptides като единствения им официален дистрибутор.

Ние сме верни на нашите принципи и продължаваме да популяризираме откритията на руските учени, като правим техните разработки достъпни за всички, които се интересуват от здравословен и активен начин на живот.

Феновете на нашите продукти знаят, че цитомаксите и цитогените се отличават с редки качества: те са доказали своята ефективност, нямат странични ефекти и са напълно съвместими с други лекарствени препарати. Технологията за изолиране на пептиди е разработена през 1971 г. и оттогава е натрупан значителен опит в използването им сред няколко милиона потребители. В Института по биорегулация и геронтология в Санкт Петербург беше установено, че благодарение на пептидите, продължителността на живота се увеличава с 30–38%, а ефективността на лекарствата е средно 75–95%.

Пандемията на коронавируса изигра роля в процеса на пускане на нови продукти, а седем лекарства от клас Цитомакс са първите, които се появят на пазара: «Ендолутен лингвал», «Церлутен лингвал», «Владоникс лингвал», «Вентфорт лингвал», «Визолутен лингвал», «Таксорест лингвал», «Супрефорт лингвал»..

Препаратите от клас “Цитомакс” съдържат естествени пептиди, всеки от които има ефект върху определен орган или органна система. Естествените пептиди са силно бионалични и меко въздействат върху проблема, регулирайки общото състояние на човек.

Ендолутен лингвал (епифизна жлеза) е предназначен за ендокринната система; за централната нервна система – “Церлутен лингвал”; за имунната система – “Владоникс лингвал”; за съдови – “Вентфорт лингвал”; за зрителната – “Визолутен лингвал”; за дихателни – «Таксорест лингвал»; за храносмилателната система – “Супрефорт лингвал” (панкреас).

Отличителна черта на новите пептидни биорегулатори е проверената дозировка на основните компоненти. Благодарение на сублингвалната форма на приложение е възможно плавното регулиране на дозата на лекарството в зависимост от индивидуалната реакция на всеки човек.

Всички продукти от новата линия лингвали са вече налични. Питайте за новите биорегулатори официалните специализирани консултанти на Peptides.

Медицински екип на компания Peptides
Валя Тодорова
Сертифициран специалист на Федералната държавна образователна институция за ДПО “Институт за повишаване на квалификация на Федералната медико-биологична агенция”, квалифициран консултант по пептидни и непептидни биорегулатори \ Санкт Петербургски институт по биорегулация и геронтология.
Certified Theta Healer
Neurographics Instructor
Access Bars practitioner
Направи запитване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *