Поздравления в чест на годишнините на офисите в Казахстан и Европа. Подаряваме -10% за всички продукти

Приятели, преди 4 години компанията Peptides отвори официално представителство в Казахстан в град Алмати, а през есента на следващата година беше открито представителство в Европа, в Рига.

ПРОМОЦИЯ – 10%


Празничните събития се превърнаха в логичен, но не по-малко омайващ резултат от дългогодишната работа на партньорите на Peptides в Република Казахстан и в Европейските страни. Развитието на нови пазари позволи на компанията да направи пробив и да намери нови съмишленици, които споделят идеите и възгледите на Peptides за здравословния начин на живот и технологиите против стареене.

Чудесно е, че нашите партньори винаги се интересуват от проектите на компанията и са готови да изпълнят нейната мисия. Тяхното невероятно представяне, инициативност и лоялност към марката е невероятно, а способността им да постигат цели, да остават позитивни и да показват високи резултати, въпреки ситуацията с пандемията, не може да не вдъхновява. Именно благодарение на работата на партньори и лидери започна мащабното развитие на компанията в Казахстан и в европейските страни.

Компанията благодари на своите партньори за активното им участие в онлайн събитията на компанията, за тяхната упорита работа, за факта, че година след година продължавате да давате значителен принос за укрепване на здравето и подобряване на качеството на живот на населението на Казахстан и в повечето Европейски държави. Peptides се гордее със своите лидери и партньори и дава -10% отстъпка на всички продукти до 10 ноември!

Пожелаваме Ви здраве, просперитет, финансова стабилност, надеждни партньори, ефективни проекти и успех в общата кауза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *